Vores caféer

Ordrupgaard Café ved Chaya

Ordrupgaard Café ved Chaya ligger i Zaha Hadid bygningen, i et naturskønt område, hvor bygningens store vinduer gør, at det næsten føles som at sidde i naturen. Udover en stor café indendørs, vil der være rig mulighed for at sidde udendørs på terrassen eller tage lidt lækkert med rundt i den fine park, som også rummer kunstværker – lavet både til børn og voksne. 

Chaya overtog forpagtningen af caféen i 2021, og vi har lige siden budt på te, kaffe og kage til den lille sult, og derudover gode sæsonbaserede frokostretter. Du har også mulighed for at opleve Ordrupgaard Café ved Chaya ’by night’, når vi hver onsdag byder på de lækreste smagsoplevelser.  

Vi glæder os til at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige med omgivelser, du ikke finder mange andre steder.  

SE MERE PÅ www.ordrupgaardcafe.dk

Dronning Louises Tehus

Dronning Louises Tehus er beliggende i Bernstorffsparkens sydlige ende, der ligger ud til Vældegårdsvej. Herfra kan man gå ned ad Ved Slotshaven med parken på sin venstre side og gartneriet og Paradehuset på sin højre. For enden af vejen ligger det fine lille stråtækte hus. 

Chaya overtog forpagtningen af Dronning Louises Tehus i 2008, hvor vi lige siden har serveret Afternoon Tea i weekenderne. Derudover har vi andre tiltag i form af To Go servering, tapas-aftener og alskens te-events. Udover det smukke Tehus råder vi også over Paradehuset – et smukt drivhus fra 1700-tallet. Begge huse udlejes til private arrangementer.  

Dronning Louises Tehus blev oprindelig anvendt som gæstebolig til Bernstorff Slot under Christian IX’s regeringstid (1863-1906). Her fik hans hustru, Louise, anlagt en imponerende rosenhave foran huset, som man stadig kan nyde den dag i dag. Her opfostrede hun sine mange børn, der senere skulle komme til at udgøre rygraden i mange af Europas royale familier, og gøre hende selv kendt som Europas svigermor. 

Dronning Louise interesserede sig for roser – en passion hun udlevede her i den smukke Rosenhave, som hun flittigt og omhyggeligt passede. Når hun fremviste Rosenhaven, kunne hun samtidig servere te for sine mange gæster i det hyggelige Dronning Louises Tehus.  

Vi glæder os til at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige med omgivelser, du ikke finder mange andre steder.  

SE MERE PÅ www.dronninglouisestehus.dk