Køb for 500,00 DKK mere og det er fragtfrit.

Hos Chaya er vi først og fremmest stolte af at levere Danmarks bedste te til dig, uanset hvor i landet du bor. Du kan købe alle former for te, te-tilbehør, chokolade, kager, syltetøj – ja selv kaffe.

Vi tilbyder dig kvalitetsprodukter, særligt udvalgt og i mange tilfælde importeret af os selv. Mange af vores produkter finder du kun hos os - altid i den bedste kvalitet.

Det er nemt, enkelt og sikkert at handle hos Chaya. Du kan betale med Dankort samt de fleste internationale kreditkort. Ovenfor kan du vælge varekategori, evt. underkategori og finde de varer, du vil se en beskrivelse af.

Du kan bruge vores ’Send som gave’ service, hvis du vil glæde en bekendt og vedlægge en personlig hilsen. Vi sender din bestilling til den du ønsker og vedlægger din personlige hilsen.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge med i, hvad vi tilbyder af nye varer, samt de arrangementer og tiltag vi afvikler i løbet af året. Vi sælger mange firmagaver hele året, og du kan altid ringe eller bestille direkte online.