Køb for 500,00 DKK mere og det er fragtfrit.

Sølv- og julestue

SØLV- OG JULESTUE

Traditionen tro holder vi sølv- og julestue igen i år, men for at den tradition ikke bliver til en vane, så er der nye spændende tiltag i år…

 

I år bliver vores sølv- og julestue afholdt på Charlottenlund Slot, hvor vi har mulighed for at vise endnu mere af, hvad vi har at byde på. Endvidere holder vi åbent både lørdag og søndag, og som noget helt nyt, er der mulighed for at nyde Afternoon Tea på ægte engelsk manér i slottets smukke Riddersal. 

 

Vi har selvfølgelig stadig et rum fyldt med årets fund fra auktioner i Skotland, hvor forsølvede tesæt, solo tepotter, lysestager, bakker og andre spændende ting til te-bordet er blandt nogle af de ting, der kan købes med hjem som enten julegave eller til hjemmets samling. Derudover vil julen løbe som en rød tråd gennem udstillingen, og vi byder på smagsprøver på julens lækkerier samt julete og gløgg.

 

GODE TILBUD

Vi medbringer selvfølgelig nogle af vores teer samt et skønt udvalg af julens lækkerier - både egen import og fra de bedste danske leverandører. Der er bl.a. chokolade fra Anker Chokolade og Summerbird, kager fra Honningkagehuset, delikatesser fra Nordisk, Sparkling Tea, julekalendere, lakrids fra Bülow, Gløgg og meget andet. Traditionen tro tilbyder vi dig gode priser på nogle af disse juleprodukter.

 

HVOR OG HVORNÅR
Lørdag d. 9. november og søndag d. 10. november kl. 11-17
Charlottenlund Slot 
2920 Charlottenlund
 
Entré: 25 kr. for voksne - børn gratis (kontant eller mobilepay)
Ved forud-køb af Afternoon Tea er entré gratis - se nedenfor.
 
Fri parkering ved det tidligere Danmarks Akvarium.
700 meter fra nærmeste S-tog station, som er Charlottenlund Station.

 

AFTERNOON TEA PÅ SLOTTET
 
Vi har gennem 12 år serveret Afternoon Tea i Dronning Louises Tehus i den smukke rosenhave i Bernstorffsparken, som er den helt perfekte ramme hertil. Riddersalen på Charlottenlund Slot danner på samme måde helt unikke rammer, og det vil i disse to dage være muligt at nyde Afternoon Tea på slottet. 
 
Vores Afternoon Tea består af et glas Spumante eller Sparkling Tea, te ad libitum, fire fingersandwich, to scones med smør, syltetøj og lemon curd samt tre små kager. Teen serveres i forsølvede tekander og drikkes af stel, der er købt på auktioner i Skotland. 
Prisen for Afternoon Tea er 245 kr. pr. person.
 
Billetter købes og betales online - klik her.
Ved forudbestilling og køb af Afternoon Tea er entreen til slottet gratis – fremvis billet ved indgangen.
 
Vi glæder os til at give dig en oplevelse udover det sædvanlige.