Køb for 350,00 DKK mere og det er fragtfrit.

Opskrifter

Vi håber, at vi kan inspirere dig, og give dig nogle gode fif til en lækker og sund måde at bruge te til drikke og madlavning. Vi vil løbende opdatere denne side med nye spændende opskrifter, og vi håber, at du vil følge med.

 

Nedenfor er nogle af vores opskrifter på skønne isteer, som både er nemme at lave og smager helt forrygende i sommervarmen. Det er en fordel, at man selv laver sin iste, da man selv kan bestemme mængden af sukker og andre ingredienser. 

Inspiration til sommerens lækreste isteer til både børn og voksne. Isteer kan brygges på alle teer, og kun fantasien sætter grænser. Vi har lavet nogle opskrifter, der er nemme at følge og med te i fokus. Få vejledning til teer, brygning og udstyr i vores butikker.

Du finder her vores favoritter – velbekomme.

 

CHAYAS ISTE (1 KANDE)
Du skal bruge: 5 temål China Jasmin 1 l frisk kogt afkølet vand (ca. 80C) 1,5 dl hyldeblomstsaft 0,3 dl ingefær/citrongræs saft mynte, citron og isterninger til servering 

Bryg 1 liter China Jasmin (5 temål i 4 minutter ved 80C. Afkøl til stuetemperatur. Bland teen med hyldeblomstsaft og ingefær/citrongræs saft. Servér med isterninger, citron og mynte.

MATCHA, ÆBLE & INGEFÆR ISTE (1 GLAS)

Du skal bruge: 1g matcha 1 dl frisk kogt afkølet vand (ca. 80C) • 2 dl god æblemost • 1 tsk friskpresset ingefær • Isterninger, frisk mynte og lime

Pisk matcha teen med det afkølede vand (til det er skummende). Tilsæt æblemosten og friskpresset ingefær. Fyld et stort glas med isterninger og hæld blandingen over. Serveres med frisk mynte og lime. 

Du kan også lave en kande som ses på billedet, ved blot at gange forholdene op (her har vi ganget med 5). 

 

DR. LOUISES ISTE (1 LITER)

Du skal bruge: 3-5 temål English Blend 1 liter kogende vand ca. 3 spk. honning 1/2 dl Roses Lime Juice Isterninger, frisk mynte og citron

Bryg en stærk kande te (lad den trække ca. 6 minutter). Sød den efter behov med honing, mens teen er varm. Tilsæt Roses Lime. Lad den køle af, og server den over isterninger og pynt med mynte og citron.  

 

HINDBÆR BLEND (1 LITER)

Du skal bruge: 3 temål Rooibos Hindbær 3 dl kogende vand 3 dl mineralvand med brus 3 dl Ginger Ale Friske hindbær Isterninger

Bryg teen med kogende vand i ca. 5 minutter. Bland teen med mineralvand og Ginger Ale. Fyld isterninger og hindbær i en karaffel og hæld teen over - MUMS!