Køb for 350,00 DKK mere og det er fragtfrit.

Om Chaya

Navnet Chaya er japansk og betyder det lille tehus. Og det var sådan, det hele startede. Med et lille tehus, der med årene har vokset sig større, men holder fast i at være nærværende og personligt.
Chayas univers består i dag af to tebutikker, hvor vi sælger 80 forskellige varianter af te, lækkert tetilbehør som flotte tepotter og et udvalg af kager, marmelader, honning og andre udsøgte ting.
Alle varer sælges ligeledes online, ligesom vi laver firmagaver til både små og store virksomheder.
 
I Dronning Louises Tehus i Bernstorffsparken serverer vi brunch og Afternoon Tea hver weekend i sommermånederne og i weekenderne inden jul. Her kan du også nyde tapas og vin henover sommeren.
Vi arrangerer møder, private fester og firmaevents i Bernstorffsparken nord for København, både i Dronning Louises Tehus og i det smukke Paradehuset, som er et stort drivhus indrettet med langborde og bænke. Det skaber en dejlig uhøjtidelig stemning i enestående omgivelser og med kig til himlen og haven.
 
En gang om året inviterer vi til sølvudstilling og julestue på et lokalt Slot, hvor vi sælger fine, forsølvede tesæt med tekande, mælkekande og sukkerskål samt tekopper, underkopper og desserttallerkener i porcelæn, som vi har fundet på auktioner i Skotland. Igennem mere end 20 år er vi hvert år rejst til Skotland for at finde de udsøgte ting fra omkring 1880-1920. Det hele sælges også i Dronning Louises Tehus.
 
Bag Chaya står tre generationer af kvinder; Bente Valbak (i midten), Kirstine Laurents (tv) og Sofie Laurents (th).
 
Læs mere om vores historie her.