Køb for 350,00 DKK mere og det er fragtfrit.

Ordrupgaard Café ved Chaya

Vores Chaya univers bliver større og større, og vi håber, at du vil følge os på vores rejse, hvor vi nu har fået forpagtningen af endnu et unikt sted. Foruden Dronning Louises Tehus og Paradehuset, har vi nu har vi nu fået privilegiet af at forpagte caféen ved Ordrupgaard Museum.

 

Vi glæder os til at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige med omgivelser, du ikke finder mange andre steder. Ordrupgaard Café ved Chaya ligger i Zaha Hadid bygningen, i et naturskønt område, hvor bygningens store vinduer gør, at det næsten føles som at sidde i naturen. Udover en stor café indendørs, vil der være rig mulighed for at sidde udendørs på terrassen eller tage lidt lækkert med rundt i den fine park, som også rummer kunstværker – lavet både til børn og voksne.

Vi byder hele dagen på te, kaffe og kage til den lille sult, og derudover har vores køkkenchef perfektioneret gode frokostretter til dig i form af sæsonbaseret smørrebrød.

Du har derudover mulighed for at opleve Ordrupgaard Café ved Chaya ’by night’, når vi hver onsdag byder på de lækreste smagsoplevelser. I tråd med hele forretningens bæredygtige linje, vil onsdagsmenuen altid være udformet som en ’Social Dining’ menu, hvor sæsonens råvarer vil blive serveret i form af syv små retter. På den måde kan hele familien med fordel være med. Konceptet ’Social Dining’ lægger op til at løfte ansigtet fra sin egen tallerken, men lade blikket falde på menneskerne omkring det. Menuen vil indeholde et udvalg af grønne retter, dog vil der altid indgå lidt protein i form af kød, fisk eller skaldyr. Menuen vil ikke fastlægges på forhånd, da køkkenchefen får frit løb til at indkøbe de friskeste og bedste råvarer og få muligheden for at mindske restaurantens madspil.

Se vores dagsmenukort  her.

Vores åbningstider i caféen er:

  • Tirsdag, onsdag, torsdag & fredag kl. 12.00-17.30 (køkkenet lukker kl. 16.30)
  • Lørdag og søndag kl. 10.00-17.30 (køkkenet lukker kl. 16.30)
  • Derudover åben onsdag 18.00-21.00 (køkkenet lukker 20.15) 

Du kan bestille bord her. (Vi opfordrer altid til at bestille bord onsdag aften)

Du er også velkommen til at skrive til os på og@chaya.dk eller ring på 2269 3960 i vores åbningstid. 
For private arrangementer bedes du ligeledes kontakte os på og@chaya.dk.

Du behøver ikke købe adgang til museet for at besøge vores café.

Find os: Ordrupgaard Café ved Chaya, Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund

Vi glæder os til at se dig.