Køb for 350,00 DKK mere og det er fragtfrit.

Ordrupgaard Café ved Chaya

Vores Chaya univers bliver større og større, og vi håber, at du vil følge os på vores rejse, hvor vi nu har fået forpagtningen af endnu et unikt sted. Foruden Dronning Louises Tehus og Paradehuset, har vi nu fået privilegiet af at forpagte caféen ved Ordrupgaard Museum. Museet har en særudstilling med Tal R.

Museet har været under ombygning i over tre år, og dele af museet er nu klar til at blive åbnet. Vi glæder os til at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige med omgivelser, du ikke finder mange andre steder. Ordrupgaard Café ved Chaya ligger i Zaha Hadid bygningen, i et naturskønt område, hvor bygnings store vinduer gør, at det næsten føles som at sidde i naturen. Udover en stor café indendørs, vil der være rig mulighed for at sidde udendørs på terrassen eller tage lidt lækkert med rundt i den fine park, som også rummer kunstværker – lavet både til børn og voksne.

Vi vil byde på te, kaffe og kage til den lille sult, men vores kok har også perfektioneret mange gode morgen-, frokost- og middagsretter, som vi glæder os til at kunne servere for dig.

Se vores dagsmenukort her.

Se vores aftensmenukort (uge 30) her.

Vores åbningstider i caféen er:

  • Tirsdag, torsdag & fredag kl. 12-17.30 (køkkenet lukker kl. 16.30)
  • Onsdag kl. 12-21
  • Lørdag og søndag kl. 10-17.30 (køkkenet lukker kl. 16.30)

Du kan booke bord ved at sende en email til og@chaya.dk eller ringe i vores åbningstid på 2269 3960. 

Private arrangementer er også muligt . Kontakt os på og@chaya.dk for en snak.

Du behøver ikke købe adgang til museet for at besøge vores café.

Find os: Ordrupgaard Café ved Chaya, Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund

Vi glæder os til at se dig.