Køb for 350,00 DKK mere og det er fragtfrit.

Julestue

CHAYA INVITERER TIL ÅRLIG JULESTUE DEN SIDSTE WEEKEND I NOVEMBER

 

Traditionen tro ønsker vi at forkæle vores kære kunder med julehygge, smagsprøver og gode juletilbud i form af en hel weekend i Chayas juleånd. Vi har gennem de sidste knap 20 år hvert år afholdt en julestue, hvoraf den første julestue blev afholdt i Lyngby Mølle i sin tid. Derfor kan vi med stor glæde fortælle, at vi nu vender tilbage til de hyggelige rammer på Lyngby Hovedgade. 

Blandt julevarerne vil du bl.a. kunne finde vores egne økologiske juleteer, julekalendere, julesyltetøj og julechokolader. Derudover vil vi line op med de bedste produkter fra vores leverandører som fx Summerbird, Honningkagehuset, Bagsværd Lakrids og Johan Bülow. Som altid byder vi på lidt at lune sig på samt søde fristelser. 

 

JULERABAT PÅ NETTET OG I BUTIKKERNE

I de historiske rammer ønsker Chaya at tilføre et historisk indslag i form teens rejse gennem flere århundrede. Ligeledes vil vi tilføre julestuen med et glimt af fortiden, når vi i sølvrummet stiller op med forsølvede tesæt fra 1880-1950. I mere end to årtier har vi hvert år rejst til Skotland for at gå på auktioner med det formål at finde smukke forsølvede te-genstande, hvilket vi har solgt til vores årlig julestue. I takt med at det desværre er blevet sværere at finde engelske tesæt, bliver dette års julestue sidste chance for at indkøbe forsølvede tekander og øvrige ting til tebordet som lysestager og toastholdere.

Kig også forbi en af butikkerne eller vores webshop, hvor der vil være masser af gode rabatter på alskens godter til højtiden som vores egne juleteer og nye økologiske syltetøjsserie samt på lækre produkter fra Summerbird, Lakrids by Johan Bülow, Honningkagehuset og meget andet.

Vi glæder os til at se dig.

 

Praktisk information

Åbningstider: Fredag den 26. november til søndag 28. november kl. 12.00-17.00.
Der er gratis entré hele weekenden.

Da huset ikke er opvarmet, anbefaler vi at iføre sig en varm frakke :)