Om Chaya

Chaya er en specialforretning, som bl.a. sælger te, te-tilbehør, chokolade, vin og kaffe. Vi sælger produkter af højeste kvalitet til kunder, for hvem livet er for kort til at beskæftige sig med det næstbedste. Navnet Chaya er japansk og betyder det lille tehus.

Hvem er vi?
Chaya startede i 1981 med postordresalg af kvalitets-te. Ideen var dengang som nu, at alle skulle have mulighed for at købe te af bedste kvalitet - uanset bopæl. I 1990 åbnede Chaya forretning i Kgs. Lyngby og det var naturligt at udvide sortimentet med chokolade, syltetøj, kaffe og senere også med vin og tilbehør. I dag har vi forretninger i Kgs. Lyngby og Charlottenlund, Teservering i Dr. Louises Tehus (om sommeren), webshop (chaya.dk for private), julestue på Bernstorffs Slot en gang om året samt chayafirmagaver.dk (for virksomheder). Siden 1994 har Chaya leveret firmagaver til en lang række små og store virksomheder. Vi tilbyder julegaver, jubilæumsgaver, receptionsgaver og medarbejdergaver.

Vi ønsker at dele vores viden om te med dem, der måtte være interesseret, og det betyder også, at vi hele tiden ønsker, at få mere viden. Vi bruger vores viden om te til hele tiden at søge efter ny, lækker kvalitetste. Derudover elsker vi at forsøge os med nye ting - ingen af os er uddannede kokke, men det betyder ikke, at vi ikke synes, at meget af vores te kan bruges i mad såvel som drikke. Kunne du have lyst til at forsøge dig med dette, skal du endelig kigge i vores opskriftshæfte.

Forsølvede tepotter og fint gammel te-stel

Gennem de sidste 20 år har vi i Chaya taget til Skotland for at gå på auktioner og få de fineste fund med hjem. På auktionerne finder vi fine forsølvede tesæt, med tekande, mælkekande og sukkerskål fra ca. 1800-tallet og frem til ca. 1920. Derudover er der et bredt udvalg af fine tekopper, underkopper og desserttallerkener. Disse kander og stel serverer vi på i Dronning Louises tehus, hvor alt er til salg, hvis man forelsker sig i dem. Derudover holder vi en årlig sølvudstilling på Bernstoff Slot, hvor alle vores fine fund fra auktionerne er til salg sammen med julegodter, teer og meget andet. I år afholdes det d. 12. november på Bernstoff Slot fra kl. 10-17 og er en af de hyggeligste dage på året! Vi glæder os til at se dig


Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere