Dr. Louises Tehus

En helt særlig te-oplevelse

DR. LOUISES TEHUS

Hvis du kunne tænke dig en te-oplevelse lidt ud over det sædvanlige, så besøg os i Dronning Louises Tehus (Ved Slotshaven 4, 2820 Gentofte), hvor vi hver sommer serverer te, sandwich, scones og kager i den smukke Rosenhave. Omgivelserne er de samme, som da Dronning Louise - Christian IX's hustru - i anden halvdel af 1800-tallet nød sine roser og tilbragte somrene med mand og de mange børn. Deres børn blev senere gift ind i Europas royale familier, og gjorde Dronning Louise og Christian IX til 'Europas svigerforældre'. 

Nu kender du historien, så lad os fuldende fortællingen i de smukke omgivelser.

ÅBNINGSTID

Vi åbner lørdag d. 13. maj og holder åbent hver lørdag og søndag frem til 1. oktober 2017, kl. 11-17.

MENUKORT

Årets menukort se her.

BOOK NU !
Bestil et bord så du er sikker på at få en plads.

BOOK BORD UDENFOR I ROSENHAVEN, KLIK HER

BOOK BORD INDENFOR I TEHUSET, KLIK HER

Eller ring til os på: 3965 8898 eller skriv til chaya@chaya.dk.
Ved større selskaber bedes I kontakte os telefonisk.

FIND OS

Adressen er: Ved Slotshaven 4, 2820 Gentofte. Se kort her Nærmeste station er Gentofte. Letteste tilkørsel er fra Vældegårdsvej, hvor der også er mulighed for parkering.

GAVEKORT

Du har mulighed for at købe gavekort til tehuset. Bestil her i webbutikken, i forretningerne eller i tehuset. Vi sender det gerne for dig til den heldige modtager. Se gavekort her.

TOTAL RENOVERING

Tehuset har i foråret 2013 gennemgået en total indvendig renovering og fremstår helt eventyrlig. Det betyder, at det er muligt at sidde inde i te-salonen i de polstrede møbler og nyde sin te eller hvis vejret tillader det ude i den skønne rosenhave, som oprindeligt blev udtænkt af Dronning Louise selv. Vi serverer te mv. ved den rosendækkede pergola eller indenfor i den smukke tesalon - det bliver ikke meget bedre!

Åbningen af Dronning Louises Tehus sker i samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme, der har ansvar for drift og vedligehold af hele Bernstorff Slotshave. Vil du vide mere om Bernstorff Slotspark, Rosenhaven og Dronning Louises Tehus, så kig ind på Styrelsen for Slotte og Kulturejendommes hjemmeside - klik her.

DRONNING LOUISES TEHUS I JULEN

Vi har de sidste to år holdt åbent i weekenderne op mod jul. Vi serverer julete, gløgg, varm cacao, æbleskiver, æblekage og andre julegodter. 

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere