Dr. Louises Tehus

En helt særlig te-oplevelse

Tag din ven, kæreste, mand, kone eller søster med til en skøn eftermiddag i Dronning Louises Tehus.

DRONNING LOUISES TEHUS I JULEN
Vi har de sidste tre år holdt åbent i weekenderne op mod jul. Vi serverer julete, gløgg, varm cacao, æbleskiver, æblekage, brunch og andre julegodter.
Vi åbner dørene for julelækkerier og julestemning lørdag d. 18. november 2017 og har åbent hver weekend frem til søndag d. 17. december.
Åbningstiderne er 11-17.
Se julens menukort  HER

BOOK NU!

Bestil et bord så du er sikker på at få en plads.
BOOK BORD INDENFOR I TEHUSET, KLIK HER

Eller ring til os på: 3965 8898 eller skriv til chaya@chaya.dk.
Ved større selskaber bedes I kontakte os telefonisk.

FIND OS
Adressen er: Ved Slotshaven 4, 2820 Gentofte. Se kort her Nærmeste station er Gentofte. Letteste tilkørsel er fra Vældegårdsvej, hvor der også er mulighed for parkering.

GAVEKORT
Du har mulighed for at købe gavekort til tehuset. Bestil her i webbutikken, i forretningerne eller i tehuset. Vi sender det gerne for dig til den heldige modtager. Se gavekort her.

TOTAL RENOVERING

Tehuset har i foråret 2013 gennemgået en total indvendig renovering og fremstår helt eventyrlig. Det betyder, at det er muligt at sidde inde i te-salonen i de polstrede møbler og nyde sin te eller hvis vejret tillader det ude i den skønne rosenhave, som oprindeligt blev udtænkt af Dronning Louise selv. Vi serverer te mv. ved den rosendækkede pergola eller indenfor i den smukke tesalon - det bliver ikke meget bedre!
Åbningen af Dronning Louises Tehus sker i samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme, der har ansvar for drift og vedligehold af hele Bernstorff Slotshave. Vil du vide mere om Bernstorff Slotspark, Rosenhaven og Dronning Louises Tehus, så kig ind på Styrelsen for Slotte og Kulturejendommes hjemmeside - klik her.

DR. LOUISES TEHUS OM SOMMEREN

Hvis du kunne tænke dig en te-oplevelse lidt ud over det sædvanlige, så besøg os i Dronning Louises Tehus (Ved Slotshaven 4, 2820 Gentofte), hvor vi hver sommer serverer te, sandwich, scones og kager i den smukke Rosenhave. Omgivelserne er de samme, som da Dronning Louise - Christian IX's hustru - i anden halvdel af 1800-tallet nød sine roser og tilbragte somrene med mand og de mange børn. Deres børn blev senere gift ind i Europas royale familier, og gjorde Dronning Louise og Christian IX til 'Europas svigerforældre'.
Nu kender du historien, så lad os fuldende fortællingen i de smukke omgivelser.

ÅBNINGSTID
Vi åbner dørene for sommeren i Dronning Louises Tehus igen i maj måned 2018.

MENUKORT
Årets menukort se her.


Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere