Køb for 500,00 DKK mere og det er fragtfrit.

En helt særlig te-oplevelse

LOUISES TEHUS OM SOMMEREN

Hvis du kunne tænke dig en te-oplevelse lidt ud over det sædvanlige, så besøg os i Dronning Louises Tehus (Ved Slotshaven 4, 2820 Gentofte), hvor vi hver sommer serverer te, sandwich, scones og kager i den smukke Rosenhave. Omgivelserne er de samme, som da Dronning Louise - Christian IX's hustru - i anden halvdel af 1800-tallet nød sine roser og tilbragte somrene med mand og de mange børn. Deres børn blev senere gift ind i Europas royale familier, og gjorde Dronning Louise og Christian IX til 'Europas svigerforældre'.
Nu kender du historien, så lad os fuldende fortællingen i de smukke omgivelse

ÅBNINGSTID
Vi åbner dørene for Dronning Louises Tehus lørdag d. 12. maj 2018, og har herefter åbent alle weekender (lørdage og søndage) indtil søndag d. 30. september 2018. 

MENUKORT
Årets menukort er ikke helt klart endnu men vil nogenlunde minde om sidste års, som du kan se HER.

 

BOOK NU!
Hvis du vil være sikker på at få bord hos os, så er det en god idé at booke i forvejen.

BOOK BORD UDENFOR I ROSENHAVEN, KLIK HER
BOOK BORD INDENFOR I TEHUSET, KLIK HER

Eller ring til os på 3965 8898 eller skriv til os på chaya@chaya.dk.
Ved større selsbab ring til os og få et tilbud.

FIND OS

Adressen er: Ved Slotshaven 4, 2820 Gentofte. Se kort her Nærmeste station er Gentofte. Letteste tilkørsel er fra Vældegårdsvej, hvor der også er mulighed for parkering.

GAVEKORT
Du har mulighed for at købe gavekort til tehuset. Bestil her i webbutikken, i forretningerne eller i tehuset. Vi sender det gerne for dig til den heldige modtager. Se gavekort her.

TOTAL RENOVERING

Tehuset har i foråret 2013 gennemgået en total indvendig renovering og fremstår helt eventyrlig. Det betyder, at det er muligt at sidde inde i te-salonen i de polstrede møbler og nyde sin te eller hvis vejret tillader det ude i den skønne rosenhave, som oprindeligt blev udtænkt af Dronning Louise selv. Vi serverer te mv. ved den rosendækkede pergola eller indenfor i den smukke tesalon - det bliver ikke meget bedre!
Åbningen af Dronning Louises Tehus sker i samarbejde med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme, der har ansvar for drift og vedligehold af hele Bernstorff Slotshave. Vil du vide mere om Bernstorff Slotspark, Rosenhaven og Dronning Louises Tehus, så kig ind på Styrelsen for Slotte og Kulturejendommes hjemmeside - klik her.