Køb for 500,00 DKK mere og det er fragtfrit.

Vores holdning til økologi, CSR og madspild

Oprettet d.

Vi ønsker, i Chaya, at sælge den bedste kvalitet af te, og have et bredt udvalg, så der er noget for enhver smag. Det har været fantastisk at se, hvordan teen har vundet mere og mere frem i de danske hjem, og vi håber da på, at vi har kunne bidrage med en god smag og hygge til mange af jer. Alle vores teer er valgt med omhu og passion for det vi laver og ved, og vi har aldrig gået på kompromis med kvaliteten.

Da Bente Valbak startede Chaya for mere 35 år siden, var økologi ikke noget, der blev talt meget om. Dette betyder, at vi fandt en masse fantastiske teer og fik lavet nogle skønne blandinger, men uden særlig meget tanke for økologi. Vi har gennem de sidste år testet og testet for at finde økologiske teer, der kan matche vores nuværende sortiment, og dette har resulteret i flere og flere økologiske teer på hylderne. Det sker ikke over natten, at alle vores 90 teer bliver økologiske, men det er den retning vi ønsker at gå i. Alle nye teer vi får ind er økologiske, men vi ønsker stadig kun at skifte vores klassikere ud, såfremt vi mener, at de er lige så gode i smagen!

I Chaya lægger vi stor vægt på det sociale ansvar, vi har i verden. Selvfølgelig skal vores produkter leve op til vores kunders forventninger, og vi forsøger hele tiden at få nye og spændende produkter i vores sortiment, men en vigtig del af den proces er, at forsikre os om, at vores leverandører opfylde visse krav – og det gør de! 
Arbejdet med te, kaffe og chokolade er noget, man har hørt meget om vedrørende problemer med bl.a. børnearbejde. Dette føler vi meget stærkt for, hvorfor vi udelukkende handler med leverandører, der kan garantere, at både de selv og deres underleverandører har fokus herpå.

Derudover ønsker vi at hjælpe med det enorme madspild, vi har i Danmark. Samlet smider vi i Danmark mere end 700.000 ton mad ud, som kunne have været spist. Dette store problem håber vi meget på, at I vil hjælpe os med at mindske. Når vores produkter nærmer sig ”bedst før”-datoen eller udgår fra vores sortiment, sælger vi dem til stærkt nedsatte priser (20-70%). Disse varer kan du finde under "dato-service" eller i vores forretninger, hvor vi har reserveret en reol til dette. Vi sælger selvfølgelig ikke varer, der fejler noget. Husk at dato-service-siden løbende bliver opdateret.